Over Ons

De firma Nuyens-Dom is zowat dertig jaar actief in de sector van glaswerken.

U bent bij glaswerken Nuyens-Dom aan het juiste adres
Contacteer Ons

Experts in ons vak

Als glazenmakers van huis uit hebben we ons gedurende tientallen jaren gespecialiseerd in diverse soorten glaswerken zoals o.a herstellen van etalageruiten en vervangen van enkel glas door dubbele beglazing. Sinds het begin van de jaren 90 hebben we onze activiteiten uitgebreid met het plaatsen van ramen en deuren.


Zowel in hout, aluminium als PVC. Sindsdien plaatsen we ook rolluiken en zonnetenten en verandas. Bij ons krijgt u – naast producten van topkwaliteit – deskundig advies gebaseerd op zomaar eventjes dertig jaar ervaring in de branche.

Contacteer Ons

Bij ons vindt u niet alleen hoogrendementsglas waardoor uw stookkosten aanzienlijk dalen, maar ook glazen (douche)wanden, spiegels en koepels. Als het om glas gaat, zit u bij ons sowieso goed. Maar er is meer. Ook voor ramen en deuren bieden we u een ruime keuze. Zelfs diverse types rolluiken, zonnetenten en verandas vindt u in ons assortiment.

En vergeet niet! Voor dringende herstellingswerken naar aanleiding van glasbreuk staan wij dag en nacht voor u klaar. U zult bovendien aangenaam verrast zijn van onze prijzen. Dus aarzel niet en neem snel contact op.

Dag en nacht 7 op 7

Onze 30-jarige ervaring stellen we met plezier ter beschikking van onze klanten. Professioneel advies gekoppeld aan een piekfijne afwerking. Bovendien zijn we voor noodherstellingen dag en nacht bereikbaar. En dat 7 dagen op 7. Zelfs tijdens het bouwverlof kunt u bij ons terecht.

Diensten
0
Tevredenheid
0%
Goede Service
0%
Jaar Deskundig Advies
0