Ramen

Glas geeft een meerwaarde aan uw woning, met de huidige normen omtrent energieverbruik is dit belangrijker dan ooit, maak daarom een goede overweging.

U bent bij glaswerken Nuyens-Dom aan het juiste adres
Contacteer Ons
Image

Glas geeft een meerwaarde aan uw woning

Kiezen tussen pvc, hout of aluminium, waarop letten?

Bij het plaatsen van nieuwe ramen of het vervangen het bestaand buitenschrijnwerk, is de keuze van het basismateriaal één van de belangrijkste keuzes. De verschillen tussen kunststof, houten en aluminium ramen liggen vooral in het toepassingsgebied en veel minder in de kwaliteitsverschillen. PVC blinkt uit in de isolatiewaarde, onderhoudsvriendelijkheid en eigentijdse look. Aluminium kan grote gehelen aan, is superstrak en verkrijgbaar in elke kleur. Hout heeft een natuurlijke uitstraling, kan overschilderd worden in een nieuwe kleur en heeft een lange duurzaamheid indien goed onderhouden.


Ramen en deuren in hout, aluminium en PVC

Voor onze ramen en deuren werken we uitsluitend met gerenommeerde leveranciers. Eventueel ook andere merken op aanvraag

PVC Ramen

PVC ramen en deuren hebben in de loop van de jaren een sterke reputatie opgebouwd, zowel op gebied van ecologie, isolatie, veiligheid als elegantie. Tijdens de productie van buitenschrijnwerk wordt elk profiel tot de laatste millimeter gebruikt of intern gerecycleerd. Hierbij staat kwaliteit en respect voor het milieu steeds centraal. De uitzonderlijk goede isolatiewaarde van de ramen wordt behaald doordat de stalen versterkingen vervangen zijn door een supersterke kunststofversteviging opgebouwd rond getrokken staaldraad.
Voor PVC leveren wij o.a. van:

Aluminium ramen

Aluminium ramen en deuren zijn de perfecte keuze voor de hedendaagse bouwer of verbouwer op zoek naar slanke en strakke profielen. Ramen en deuren worden gemaakt met profielen die een hoge kwaliteit en goede isolatie garandeert. Alle elementen zijn ontworpen om zowel de koude al ongewenste bezoekers buiten te houden.
Voor ramen in aluminium leveren wij van:

Houten ramen

Voor wie open staat voor alle eigenschappen van houten ramen en deuren, is houten buitenschrijnwerk de ecologische en esthetische keuze bij uitstek. De voornaamste troeven zijn comfort, isolatie, brandveiligheid en respect voor het milieu.
Bovendien helpt houten buitenschrijnwerk om het binnenklimaat gezond te houden, wat jouw wooncomfort gevoelig verhoogt. De fabrikanten van Glaswerken Nuyens-Dom gebruiken enkel hout dat volledig traceerbaar is naar de herkomst. Het restafval van de productie wordt helemaal gebruikt voor andere doeleinden.
Houten ramen in verschillende kwaliteiten:

  • Meranti
  • Eiken
  • Afzelia
  • Merbau

Verandas